Лимитираната серия на ADVA Water бе предпочетена от Ави Бенеди за специалният му проект за Русия.

Публикуван на:
Последна редакция:

След огромния европейски успех,  Ави Бенеди реализира още един свой проект. Израелският композитор и певец представи нова песен, записана специално за руския пазар.

Парчето се казва „Братан“/ „Мой брат“ и предпремиерно беше представено по време на концерта на Ищар пред пловдивска публика в България.

Ави Бенеди е чест гост-изпълнител на частни партита на руски олихарси и „Братан“ е подаръкът на изпълнителя за рускоговорящите му почитатели.

Филмовият сюжет в почти 7-минутния клип на песента е дело на режисьора Николай Скерлев. Снимките са реализирани изцяло в София, а част от ролите са поверени на близки приятели на израелския композитор, някои от които пристигат в България специално за участието си.

„Снимките преминаха под засилена охрана. А причината за това беше, че за реализацията на клипа използвахме истински колекционерски бижута и часовници за над половин милион евро“. Уморихме се много, защото заснемането на клипа отне 8 часа, но успяхме благодарение и на живата структурирана  вода ADVA - споделя Ави Бенеди.

Ави Бенеди - Братан

loading...