Назад до предпазни средства

5 броя АНТИБАКТЕРИАЛНИ ФИЛТРИ С НАНО СРЕБРО в комплект с FULL PROTECTION ADVA Face Mask

Арт.№: 136 Принтирай
лв
5.99
лв
Валидност на промоцията от
30.11.-0001 до 30.11.-0001
бр.
В наличност
Бърза поръчка
без регистрация!
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
5 броя АНТИБАКТЕРИАЛНИ ФИЛТРИ С  НАНО СРЕБРО  в комплект с FULL PROTECTION ADVA Face Mask
5 броя АНТИБАКТЕРИАЛНИ ФИЛТРИ С НАНО СРЕБРО в комплект с FULL PROTECTION ADVA Face Mask
5.99
лв
Купи

Инфо

Вашето здраве е от първостепенно значение за нас! Затова новият ни продукт отговаря на всички изисквания на законодателството и е съобразен изцяло със Заповед No РД-01-609/21.10.2020 на МЗ.

Водени от стремежът ни да Ви бъдем полезни, екипът на АДВА Интернешънъл, разработи предпазна маска за лице за многократна употреба съобразена с всички писмено обявени чрез наредби, заповеди и препоръки изисквания на: 

1.     Световната здравна организация.
2.     Европейският съюз.
3.     Министерството на здравеопазването на България.
4.     РЗИ.
5.     Здравните хигиенно санитарни норми.

 

В един пакет има 5 броя филтри ADVA Silver full protection  в комплект с ADVA Face Mask.

Всеки филтър може да се пере заедно до 6 пъти, след което също може да се носи но вече няма да има антибактериалните свойства на среброто.

Един комплект филтри ще Ви стигнат за 30 дни.

/Подчертваваме: След това Вие можете да продължите да ги перете и използвате, но те вече няма да имат антибактериалните свойства на среброто./

Филтрите ADVA Silver full protection са импрегнирани с нано сребро. 

Каква е тайната на среброто ? 

Как да използваме среброто за профилактика и лечение , а и не само за това ?

ADVA SILVER FULL PROTECTION ще Ви разкрие тайната и ще Ви научи да се грижите за Вас и Вашето здраве използвайки даденият ни от бога дар – среброто.

Среброто и действието му въпреки че са познати от древността , са предмет на изследвания и в момента от над 30 института в света . Всяка година те докладват за полезното му действие върху повече от 80 заболявания.

Лекарите съветват да се приемат сребърни йони всеки ден защото така се прави профилактика или лечение на много заболявания.

Според учените човек всеки ден трябва да приема по  80 мг. сребърни йони за да си гарантира природосъобразен и правилен начин на живот.

Среброто е уникален природен антисептик. Йонните разтвори на  среброто  , притежават бактерицидни и противо вирусни свойства.  Те унищожават всички болестотворни вируси и бактерии, повишават имунитета , активизират процесите на обмяната на веществата .

Бактерицидните и дезинфекциращи свойства на среброто се дължат на силният афинитет на сребърният заряд към жизненоважни ензими на едноклетъчните микроорганизми.

Сребърните йони се свързват стабилно със сулфидрилните групи в  ензимите осигуряващи дишането на бактериите , вирусите и микроорганизмите  и блокират трайно тяхната работа. Това води до бързата смърт на патогените .

Среброто няма токсична доза и един от деветте елемента от които е изградено човешкото тяло.

Според учените човек всеки ден трябва да приема по  80 мг. сребърни йони за да си гарантира природосъобразен и правилен начин на живот.

Бактериите и вирусите умират и защото те имат отрицателен заряд и  след проникване в тях на сребърните йони които са с положителен електрически заряд , възникват електростатични сили в резултат на които вирусите и бактериите умират.

Много учени подчертават и важността на физико химичните процеси протичащи във вирусите и  бактериите след проникването в тях на колоидните сребърни йони.  Особено важно значение имат тези които протичат в плазмата им.

Тук голяма роля има окисляването на протоплазмата и разрушаването и в следствие на това окисляване. Среброто катализира силно и устойчиво този процес. То ускорява и провокира скоростта на протичане на тази реакция.

Нарушаването и блокирането на кислородният обмен води до загиването на бактериите, вирусите , гъбичките и микроорганизмите.

Колоидното нано сребро ADVA SILVER атакува и разрушава стабилността на ДНК на вирусите и патогените ,  което отново води до тяхната смърт.

Задачата  за унищожаването на болестотворните микроби , вируси и бактерии , винаги е бил един от най важните задачи за медицината. За това откриването на антибиотиците се прие като  огромна крачка напред в лечението на хората и фармацевтите се постараха бързо да забравим хилядолетните традиции . Лекарите  забравиха за среброто и се отдадоха на лечението с антибиотици .

Но микробите и вирусите имат способността да мутират , да се видоизменят и да се приспособяват към антибиотиците. Именно за това лекарите често сменят антибиотиците . Антибиотиците имат много вредни странични действия върху  организма на човека. Те убиват успоредно с патогенните причинители и полезните за здравето ни бактерии. Това води винаги до появата на                   „ дисбактериоза “ след употребата на антибиотици. За това те са противопоказани в  много случаи , особено при бременни и малки деца.

Приема на сребърни йони се смята за едно от най перспективните направления в стремежа на хората да живеят здравословно и да удължат живота си !

Ежедневното носене на АНТИБАКТЕРИАЛНИ филтри ADVA Full Protection в комплект с ADVA Face Mask не води до никакви странични ефекти и няма никакви противопоказания. Напротив - препоръчва се дори за деца и за бременни.

FP AFM e eлегантна защитна маска отговаряща на всички изисквания на законодателството и съобразена изцяло със Заповед No РД-01-609/21.10.2020 на Министерството на здравеопазването.

FP AFM е отлично решение за всички независимо от възрастта, ежедневието,  и „За“ или „Против“ изискването за  задължително носене на маска. 

FP AFM - Две в Едно – Елегантен лицев шлем с интегрирана елегантна лицева защитна маска. FP AFM се състои от два интегрирани модула – шлем и маска.

Вие можете да използвате маската и шлема, комбинирано или поотделно. 

Първият модул представлява устойчив лицев шлем, изработен от сертифицирано в ЕС прозрачно, три слойно фолио от полиетилен терефталат (ПЕТ), с A-B-A непромокаема структура.

Той гарантирано не позволява преминаването на:

1.     COVID-19.
2.     Вируси.
3.     Аерозолни инфекции.
4.     Бактерии.
5.     Други патогени.

Индивидуалното носене на шлем на FP ADVA Face Mask  има следните предимства:

1. Анатомична елегантна форма, съобразена с лицето.
2. Технологията на поставяне и еластичността са такива че в зависимост от това колко ще пристигнете еластичният ластик към ушите, отлично предпазва устата и носът на бебета, деца, юноши, младежи, възрастни. Разгледайте снимките в уеб страницата ни и инстаграм и фейсбук профилите ни и ще се убедите!
3. Позволява ежедневно носене без никакъв дискомфорт. 
4. Лекотата на материала Ви дава усещането че сте без маска.
5. Дишането е лесно и също без дискомфорт.
6. Маската не опира в устните - това Ви гарантира предпазване от вторични инфекции.
7. За жените е важна екстра, предотвратяването на изтриването на червилото и козметичните продукти за лице.
8. За хората с чуствителна кожа e решение, защото стандартните маски често предизвикват обриви по кожата на лицето.
9. Лицевата част на маската е подвижна и можете без да я сваляте, да пиете вода, пушите или ядете.
10. Материалът на лицевата част не пречупва зрителният ъгъл и Вашето периферно зрение няма да се напряга от наличието на маската на лицето.
11. Ако не го повредите или загубите ще бъде Ваш незаменим помощник месеци наред.

Материалът на шлемът позволява ежедневно да го почиствате с влажна кърпа, спирт или течен дезинфектант. 

Пробвайте! Бъдете видимо защитени и красиви!

Вторият модул представлява финна, нежна лицева маска,  изработена  от сертифициран, антиалергичен  хидрофилен памучен материал импрегниран плътно със сертифициран хидрофобен антиалергичен материал.

При едновременно ползване носът и устата Ви са плътно покрити и защитени.
Вие ще дишате лесно и комфортно. / вижте галерията от снимки/.

Модулът маска бе подложен на многократни изследвания, чрез третиране  в стерилна среда, в стерилна вакуумна апаратура с предварително поставени петрита със специфично покритие за улавяне на вирусните частици.

Третирането бе осъществено под формата на аерозол, който съдържа човешки вирус с висока концентрация до
овлажняване на повърхността на изследваните обекти. Вирусните частици са с
големина, сходна с тази на коронавирусите.

В последствие се приложи изсмукване с мощност 0.13 бара. Покритието бе обработено с хранителна среда за клетъчнокултивиране, след което средата се инокулира в микроплаки с клетъчен монослой.

След 48 часа култивиране на 370С визуално не се установи наличие на
вирусен цитопатичен ефект в пробите от третирането на обреклото, което се потвърди и от липсата на вирусен титър. Количеството на установения вируса в
контролната проба отговаряше на изходния.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Изследваните маски, предпазават 100% от вируси с големината на SARS-Co-2.

 

Комбинираното  носене на двата модула на FP ADVA Face Mask  има следните предимства:

1.     Вашите уста и нос са отлично покрити и защитени от Covid-19, вируси и други аерозолни инфекции.
2.     За разлика от останалите маски, при FP AFM, инфекцията пренасяна по въздушно капков път не попада пряко върху плата. Това гарантира 100% превенция.
3.     За разлика от останалите маски, при FP AFM Вие не пипате често плата и така не го замърсявате с Covid-19, вируси и бактерии чрез ръцете си.
4.     Спазвате всички писмено обявени чрез наредби и заповеди, изисквания на СЗО, ЕС, МЗ, РЗИ, и други.

С FP ADVA Face Mask  Вие сте прилежно и надлежно защитени! 

Използването на  FP ADVA Face Mask  има следните предимства:

1. Позволява ежедневно носене без никакъв дискомфорт. 
2. Лекотата на материала Ви дава усещането че сте без маска.
3. Дишането е лесно и също без дискомфорт.
4. Опцията да си перете маската  Ви гарантира предпазване от вторични инфекции.
5. За хората с чуствителна кожа e решение, защото материалите са антиалергични.
6. Модулите на маската са подвижни и можете без да я сваляте, да разговаряте, пиете вода, ядете или пушите.
7. Материалът на лицевата част не пречупва зрителният ъгъл и Вашето периферно зрение няма да се напряга от наличието на маската на лицето. 

Материалът на маската е сертифициран за 16 изпирания, а издържливостта е над 30 изпирания. При желание Вие винаги можете да си поръчате и да Ви доставим само модула маска. 

FP AFM Ви дава няколко варианта за използване, съобразени с Вашият комфорт:

1. Ако сте навън и сте сами, може да свалите модула маска и да използвате само лицевият шлем. 
2. Ако желаете можете да прехвърлите ластиците само върху вторият модул и да го използвате като защитна маска.
3. Имате вариант и с междинна опция – в зависимост от риска от заразяване,  да поставяте вторият модул върху устата и носа си или да го сваляте под брадичката си /както е показано на част от снимките в галерията/.

Ако не го повредите или загубите Вашата FP AFM, тя ще бъде Ваш щит и незаменим помощник месеци наред. 

Вашето здраве е от първостепенно значение за нас!

 

Характеристики

Тегло (кг.)
0.07

Отзиви

Коментирай
loading...