Назад до вода

ADVA Pink Kiss - Структурирана биологично активна вода с квантов заряд от розово злато и розов кварц.

Арт.№: 84
Безплатна доставка при поръчка над 200 лвдо офис на куриер
лв
3.99
лв
Валидност на промоцията от
30.11.-0001 до 30.11.-0001
бр.
В наличност
Бърза поръчка
без регистрация!
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
ADVA Pink Kiss - Структурирана биологично активна вода с квантов заряд от розово злато и розов кварц.
ADVA Pink Kiss - Структурирана биологично активна вода с квантов заряд от розово злато и розов кварц.
3.99
лв
Купи

Инфо

ADVA + Au + Cu + Ag + Pink quartz = Health, strong immunity and longevity

Създадохме ADVA Pink Kiss като  Структурирана биологично активна вода заредена с квантов енергия от розово злато и розов кварц.

Всички Вие вече познавате Биологично активна, лечебна, структурирана вода ADVA, която използвате за хидратация,  за детоксикация и изграждане на устойчив имунитет.
Вие знаете че ADVA се произвежда по патентована технология с патент No: 67115 B1.

Розовото злато завладя женските сърца.


Розовото злато  се получава като смес на благородния метал злато с мед. Съставът на  истинското розово злато е приблизително 75% злато, 22.5% мед и малък процент сребро.

Ползите за организма от това съчетание са следние:

 

Au

Доказано е  , че златото:

1. Удължава живота

2. Регенерира, тонизира и подмладява кожата на лицето, като я предпазва от стареене, бръчки, акне, лишеи и петна.

3. Регенерира кожата на тялото като предпазва от целулит, стрии, състаряване и отпускаве.

4. Възбужда и усилва енергията на организма ( тонизира, освежава, ободрява)

5. Подобрява паметта и изостря ума.

6. Укрепва сърдечния мускул, повишава работоспособността и издръжливостта.

7. Лекува отравяния и детоксикира от алкохол, лекарства, наркотици и никотин

Златото притежава силно и благотворно действие върху състоянието на организма, както на здравия, така и на болния. Колоидното злато широко се е използвало в САЩ за лечение на заболявания до 1940г., при това още през 1885г., то се използвало за лечение на алкохолизма.

Било установено, че може да го използват също за лечение на артрит, кожни язви, изгаряния и психически разстройства.

Златото не притежава бактерицидни свойства, като колоидното сребро , обаче то въздейства на различни типове дегенеративни състояния.

 Стабилизира състоянието на нервната система.

Възстановява вътрешната хармония, особено у хора с неустойчива психика, например при депресии, меланхолии, печал, чувство за страх, отчаяние, склонност към суицидални опити.

Златото оказва пряко въздействие на ритмичността и стабилността на сърдечната дейност и нормализира функциите на системата на кръвообращение.

ВАЖНО : Златото  оказва много благотворно действие на органите, които трудно се поддават на процесите на регенерация, особено главния мозък.

ВАЖНО : Златото спомага възстановяването на функциите на жлезите с вътрешна секреция, стимулира нервната система, освобождава от стреса.

Златото  оказва целебно действие на храносмилателната система.

Златото действа позитивно на механизма на терморегулация, особено при простуди, трески и обилно потене на сън.

Прилагано е за лечение на алкохолизъм и пристрастяване към наркотици, намалявайки зависимостта и влечението към алкохола и наркотиците.

ВАЖНО : Използването едновременно на злато, мед и сребро, усилва съпротивлението на организма срещу болести и спомага за възстановяване на жизнения тонус и дълголетието. Среброто потиска възпалителните процеси, така както златото укрепва, възстановява и съхранява здравето. Златото се прилага при всички типове психически, емоционални и физически дегенеративни състояния.

 

Cu

А сега ще Ви обясним и какви са ползите от елемента Мед. /Cu/

Бил Кийвил е микробиолог от университета в Саутхемптън във Великобритания. Той изследва свойствата на медта, която убива микробите - или както изследователите ги наричат патогени .

Кийвил посочва в проучванията си, че медните йони са намалили процента на инфекции с 58%.
В проучване, публикувано в списанието mBio, Кийвил и неговият екип установяват, че медните йони могат бързо да убият коронавируса 229E.

Може да не знаете коронавирус 229E по име.

Но ако някога сте имали обикновена настинка или по-сериозна пневмония, вие сте били в контакт с нея.

Коронавирусът 229E също е тясно свързан с патогена, който причинява ТОРС и MERS.

Кийвил обяснява, че медните йони - електрически заредени молекули - убиват опасни вируси, като унищожават генетичния им материал. Медните йони правят това, като взаимодействат с кислорода и променят кислородните молекули. В резултат на това вирусните клетки не могат да мутират .

"Сега тези йони са в състояние да пробият мембраната на клетката, да влязат в клетката и да унищожат нуклеиновата им киселина. Така те са напълно убити. Няма шанс мутация да доведе до резистентност и няма връщане. Така че ползата от медта е фантастична . "

Keevil отбелязва, че древните цивилизации са знаели за свойствата на медта да убиват микробите. 
 Изследователи от Националния здравен институт на САЩ пишат на своя уебсайт за най-старата регистрирана медицинска употреба на мед.

Те казват, че употребата му е отбелязана в египетска медицинска книга, написана преди около 4000 години.
Книгата описва как са използвали мед за стерилизация на рани и питейна вода.

Ag

Всички са чували за ползата от сребърната вода и нейните уникални лечебни свойства. От хилядолетия е доказано , че среброто е мощно природно антимикробно средство .

Познато е и е използвано от преди 6 000 години , без да са известни някакви неблагоприятни странични явления или противопоказания за човека !

Лечебните свойства на среброто били известни в Китай , древен Египет, Индия , в древна Гърция и Рим. Древните лечители  забелязали, че тези които се хранят със сребърни прибори се разболяват по рядко и не страдат от инфекции.  В резултат на това те започнали да слагат върху тежки рани сребърни пластинки и констатирали че те зарастват много бързо без никакви усложнения. Да не забравяме че в древността стерилността не била известна .

В средновековието главно семействата на крале и султани можели да си позволят да се хранят със сребърни прибори. Те пиели напитките си от сребърни чаши и държали храните си в сребърни съдове.

В резултат на това минимални количества сребро непрекъснато се отделяло от съдовете и преминавало в  храната . А с храната благородниците приемали среброто. Така с времето организмите им се насищали със сребро  и това ефективно ги предпазвало от инфекции.

Именно използването на среброто от тези височайши персони е източник на нарицателното определение „ Синя кръв „ за благородниците.  Това е така защото много дългата употреба довеждала до леко посиняване на кръвта на благородниците . Ефект който е препоръчителен и  не е вреден  и в наши дни.

Сребърните йони имат следното действие върху :

1.    Патогенни причинители / вируси,микроорганизми и бактерии / : Убиват ги.

Те не могат да изградят резистентност към среброто .

2.    Полезни бактерии и микроорганизми – Не ги убиват ! Не води до  
„  дисбактериоза “ ! Напротив – стимулира тяхното развитие.

3.    Колоидното сребро действа и срещу вирусите! Убива ги ! / за разлика от антибиотиците /

4.    Странични ефекти – Няма !

5.    Ограничение за приемане – Няма ! Прием ежедневно или дълго време – Категорично се препоръчва! 

Няма да е преувеличено ако кажем че сребърната вода е природен, естествен и безвреден лечител.

Носителят на нобелова награда , световноизвестният учен Робърт Сейнър , сравнява пиенето на вода с енергиен заряд на колоидно сребро,  с получаването на втори имунитет. Сребърната вода е надежден и сигурен щит , който отлично ни защитава от патогенни вируси , бактерии и инфекции .

Розов Кварц:

А защо избрахме да надградим нашият патент, като преструктурираме ADVA Pink Kiss с Розов Кварц?

Розовият  кварц е крайъгълен камък за сърдечната чакра.

Неговата енергия е от значение за постигането на себереализация и вътрешен мир.

Нежното, успокояващо розово в камъка утешава и изцелява насъбраните рани от сърцето.

Това е кристал за тези, които са неспособни да изпитат удолствието от живота, защото никога не са получили любов. Той е за хора, които не са изпитали истинската есенция на любовта и поради това е невъзможно да достъпят вътрешните светове на сърцето.

Като важен член на семейство Кварц, Розовия Кварц наследява динамична енергия и лечебна сила. В допълнение, той излъчва спокойната вибрация на мекото и сладко розово. 

КАК СА ГЛЕДАЛИ НА КАМЪКА РОЗОВ КВАРЦ В ДРЕВНОСТТА? 

Древните египтяни гледали на камъка като способ за забавяне на стареенето.

По традиция се давал на новородените бебета за улесняване на прехода от духовното към физическото измерение. Този преход е от съществено значение през първите няколко месеца от живота на бебетата, за да могат успешно да се адаптират към новите условия и да бъдат в хармония с двата свята.

Древните култури били наясно със значението на Розовия Кварц. Съществуват безброй легенди и разкази за любовта, възраждана от митологични фигури, които използват силата му, като Ерос и Купид, Афродита и Адонис.

Египтяните оставяли изцеляващи маски за лицето от вода с Розов Кварц в гробниците със саркофагите на фараоните. Твърди се, че използвали тези алхимични творения за да поддържат младежка красота, блестяща кожа и да привличат любов наред с други неща.

Австралийските магьосници правели мощна, свещена вода от този камък, която наричат втечнен кварц; те считали тази течност за панацея.

Определено може да се каже, че древните култури на Египет, Китай и Тибет били изключително в унисон с ритмите на земята и имали знанието как да използват свойствата на Розовия Кварц за да предизвикат конкретно намерение. От записите и артефактите, които са оставили след себе си, знаем че има много начини да се свържем с любовта и силата, която е присъща на планетата Земя. 

РОЗОВ КВАРЦ ЗНАЧЕНИЕ ПРЕДАВАНО В МЕТАФИЗИЧНИТЕ СРЕДИ 

 Другите имена с които Розовия Кварц е известен е „камък на любовта“ и „камък на сърцето“.

Камъка Розов Кварц е лечител за вътрешни рани. Той учи човек на силата да простиш и препрограмира сърцето да обича себе си. Показва, че източника на любов идва отвътре и от този източник на безгранична любов, всяка рана, независимо колко е дълбока или болезнена, може да бъде изцелена.

С изцеляването на сърцето, Розовия Кварц ще разкрие, че урока съдържащ се в много негативни преживявания  е да се научим как да се обичаме и подкрепяме.

Насладете се на ADVA Pink Kiss.
Бъдете млади, красиви, жизнени, здрави и енергийно балансирани!

&t=7s

ADVA Pink Kiss

loading...