Назад до предпазни средства

50 БРОЯ Детски АНТИБАКТЕРИАЛНИ МАСКИ с НАНО СРЕБРО

Арт.№: 137 Принтирай
лв
39.99
лв
Валидност на промоцията от
30.11.-0001 до 30.11.-0001
бр.
В наличност
Бърза поръчка
без регистрация!
Добави в любими
Твоите любими продукти
Рейтинг:
50 БРОЯ Детски АНТИБАКТЕРИАЛНИ МАСКИ с НАНО СРЕБРО
50 БРОЯ Детски АНТИБАКТЕРИАЛНИ МАСКИ с НАНО СРЕБРО
39.99
лв
Купи

Инфо

В един пакет има 50 броя Детски антибактериални маски за еднократна употреба. 

Маските са импрегнирани с нано сребро. 

Каква е тайната на среброто? 

Как да използваме среброто за профилактика и лечение , а и не само за това ?

ADVA SILVER PROTECTION ще Ви разкрие тайната и ще Ви научи да се грижите за Вас и Вашето здраве използвайки даденият ни от бога дар – среброто.

Среброто и действието му въпреки че са познати от древността , са предмет на изследвания и в момента от над 30 института в света . Всяка година те докладват за полезното му действие върху повече от 80 заболявания.

Лекарите съветват да се приемат сребърни йони всеки ден защото така се прави профилактика или лечение на много заболявания.

Според учените човек всеки ден трябва да приема по  80 мг. сребърни йони за да си гарантира природосъобразен и правилен начин на живот.

Среброто е уникален природен антисептик. Йонните разтвори на  среброто  , притежават бактерицидни и противо вирусни свойства.  Те унищожават всички болестотворни вируси и бактерии, повишават имунитета , активизират процесите на обмяната на веществата .

Бактерицидните и дезинфекциращи свойства на среброто се дължат на силният афинитет на сребърният заряд към жизненоважни ензими на едноклетъчните микроорганизми.

Сребърните йони се свързват стабилно със сулфидрилните групи в  ензимите осигуряващи дишането на бактериите , вирусите и микроорганизмите  и блокират трайно тяхната работа. Това води до бързата смърт на патогените .

Среброто няма токсична доза и един от деветте елемента от които е изградено човешкото тяло.

Според учените човек всеки ден трябва да приема по  80 мг. сребърни йони за да си гарантира природосъобразен и правилен начин на живот.

Бактериите и вирусите умират и защото те имат отрицателен заряд и  след проникване в тях на сребърните йони които са с положителен електрически заряд , възникват електростатични сили в резултат на които вирусите и бактериите умират.

Много учени подчертават и важността на физико химичните процеси протичащи във вирусите и  бактериите след проникването в тях на колоидните сребърни йони.  Особено важно значение имат тези които протичат в плазмата им.

Тук голяма роля има окисляването на протоплазмата и разрушаването и в следствие на това окисляване. Среброто катализира силно и устойчиво този процес. То ускорява и провокира скоростта на протичане на тази реакция.

Нарушаването и блокирането на кислородният обмен води до загиването на бактериите, вирусите , гъбичките и микроорганизмите.

Колоидното нано сребро ADVA SILVER атакува и разрушава стабилността на ДНК на вирусите и патогените ,  което отново води до тяхната смърт.

Задачата  за унищожаването на болестотворните микроби , вируси и бактерии , винаги е бил един от най важните задачи за медицината. За това откриването на антибиотиците се прие като  огромна крачка напред в лечението на хората и фармацевтите се постараха бързо да забравим хилядолетните традиции . Лекарите  забравиха за среброто и се отдадоха на лечението с антибиотици .

Но микробите и вирусите имат способността да мутират , да се видоизменят и да се приспособяват към антибиотиците. Именно за това лекарите често сменят антибиотиците . Антибиотиците имат много вредни странични действия върху  организма на човека. Те убиват успоредно с патогенните причинители и полезните за здравето ни бактерии. Това води винаги до появата на                   „ дисбактериоза “ след употребата на антибиотици. За това те са противопоказани в  много случаи , особено при бременни и малки деца.

Приема на сребърни йони се смята за едно от най перспективните направления в стремежа на хората да живеят здравословно и да удължат живота си !

Ежедневното носене на АНТИБАКТЕРИАЛНИ маски с  ADVA SILVER Full Protection не води до никакви странични ефекти и няма никакви противопоказания. Напротив - препоръчва се за деца.

 

Характеристики

Тегло (кг.)
0.30

Отзиви

Коментирай

Свързани продукти

FULL PROTECTION ADVA Face Mask - Две в едно
3.50
лв
Най-продаван
loading...